Προϊόντα
Αρχική        PRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9L

PRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9L

PRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9L
PRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9LPRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9LPRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9LPRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9LPRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9LPRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9L
PRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9L
PRIMO Ακρυλικό Τσιμεντόχρωμα 9L
Kωδικός 10797
Τιμή 35,00€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δείτε περισσότερες επιλογές για το προϊόν
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest
Περιγραφή
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το PRIMO ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ είναι ένα 100% ακρυλικό χρώμα υδατικής διασποράς εξωτερικής χρήση. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή στα αλκάλια.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε επιφάνειες εμφανούς μπετόν αλλά και σε κάθε είδους επιφάνεια βάσεως τσιμέντου, αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία. Εφαρμόζεται επίσης και σε τούβλα, πέτρες, ξύλο, ασβεστοκονία, μαρμαροκονία, τσιμεντοκονία.

Προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από στοιχεία που προκαλούν διάβρωση (υγρασία, καυσαέρια, βροχή). Προσφέρει υψηλή υδαταπωθητικότητα και εξαιρετική αντοχή στις δυσμενείς ατμοσφαιρικές συνθήκες, τους βιομηχανικούς και ατμοσφαιρικούς ρύπους και την υπεριώδη ακτινοβολία σε βάθος χρόνου.

Έχει ισχυρή πρόσφυση πάνω σε κάθε είδους παλιά και νέα επιφάνεια και διατηρεί την ελαστικότητά του σε βάθος χρόνου. Έχει ελαφριά οσμή, στεγνώνει γρήγορα και είναι απόλυτα φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.

Η ειδική του σύνθεση προσφέρει άριστη διαπνοή, υψηλή λευκότητα και αντοχή στο συχνό πλύσιμο και το κιτρίνισμα. Εφαρμόζεται εύκολα, έχει εξαιρετική καλυπτική ικανότητα και μεγάλη απόδοση. Αποτελεί την οικονομική και αποδοτική λύση για τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή.

Απόχρωση: Λευκό, Γκρι, Κεραμιδί

Συσκευασία: Πλαστικά δοχεία των 0,75 lt, 3 lt, 9 lt

Κατανάλωση: 10-12 m²/L

Πεδία Εφαρμογής

  • Κατάλληλο για την εφαρμογή και προστασία των αλκαλικών επιφανειών στις οποίες έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία, όπως επιφάνειες εμφανούς μπετόν αλλά και σε κάθε είδους επιφάνεια βάσεως τσιμέντου, σε τούβλα, πέτρες, ξύλο, ασβεστοκονία, μαρμαροκονία, τσιμεντοκονία.

Πλεονεκτήματα

  • Κατάλληλο για εφαρμογή και προστασία των αλκαλικών επιφανειών
  • Προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από τα στοιχεία που προκαλούν διάβρωση όπως υγρασία, καυσαέρια και βροχή
  • Υψηλή υδαταπωθητικότητα
  • Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία
  • Υψηλή αντοχή στις δυσμενείς ατμοσφαιρικές συνθήκες
  • Υψηλή αντοχή βιομηχανικούς και ατμοσφαιρικούς ρύπους
  • Ανθεκτικό στο πλύσιμο
  • Γρήγορο στέγνωμα
  • Άριστη καλυπτικότητα