Προϊόντα
Αρχική        Sikaflex 291i 300ml Μαύρο Ναυτιλιακό Σφραγιστικό-Συγκολλητικό

Sikaflex 291i 300ml Μαύρο Ναυτιλιακό Σφραγιστικό-Συγκολλητικό

Sikaflex 291i 300ml Ναυτιλιακό Σφραγιστικό-Συγκολλητικό
Sikaflex 291i 300ml Μαύρο Ναυτιλιακό Σφραγιστικό-Συγκολλητικό
Sikaflex 291i 300ml Μαύρο Ναυτιλιακό Σφραγιστικό-Συγκολλητικό
Kωδικός 11038
Τιμή 11,90€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δείτε περισσότερες επιλογές για το προϊόν
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest
Περιγραφή
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το Sikaflex-292i είναι ένα συγκολλητικό υλικό πολυουρεθάνης, ενός συστατικού, με μορφή πάστας που δεν κρεμάει και ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία ώστε να σχηματισθεί ένα ανθεκτικό ελαστομερές. Το Sikaflex-292i εμφανίζει εξαιρετικές ιδιότητες συγκόλλησης και υψηλό βαθμό μηχανικής αντοχής. Επιπλέον πληρεί τα κριτήρια αργής μετάδοσης πυρκαγιάς του International Maritime Organisation (ΙΜΟ).

Το Sikaflex-292i κατασκευάζεται σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 / 14001 και το ενδοεταιρικό πρόγραμμα responsible care.

Εφαρμογές

Το Sikaflex-292i χρησιμοποιείται σε δομικούς αρμούς ναυτιλιακών κατασκευών που υπόκεινται σε μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Είναι κατάλληλο για μέταλλα, ειδικότερα αλουμίνιο (συμπεριλαμβανομένων ανοδιωμένων επικαλύψεων), μεταλλικών ασταριών και βαφών (2- συστατικών), ή κεραμικά υλικά, πλαστικά όπως το GRP (ακόρεστη πολυεστερική ρητίνη), ABS, κλπ. Τα καθαρά πλαστικά και το ορυκτό γυαλί δεν πρέπει να συγκολλούνται με Sikaflex-292i.

Το προϊόν αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες. Θα πρέπει να πραγματοποιούνται πειραματικές δοκιμές υπό κανονικές συνθήκες και με τα πραγματικά υποστρώματα ώστε να επαληθεύεται η παρεχόμενη πρόσφυση και η συμβατότητα του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα

  • Με πιστοποίηση τιμονιέρας
  • Σύνθεση ενός συστατικού
  • Ελαστικό
  • Μπορεί να βαφτεί
  • Έχει καλές ιδιότητες πλήρωσης διακένων
  • Αντοχή σε υψηλές, δυναμικές καταπονήσεις
  • Αποσβένει ταλαντώσεις
  • Μη διαβρωτικό
  • Μη αγώγιμο ηλεκτρικά
  • Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε μεγάλο εύρος υποστρωμάτων
- See more at: http://grc.sika.com/el/%CE%9B%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82--%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%A4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82/01a006/01a006sa01/01a006sa01100/01a006sa01101.html#sthash.oQZ8lpXT.dpuf

Περιγραφή

Το Sikaflex®-291 είναι ένα σφραγιτικό υλικό πολυουρεθάνης ενός συστατικού ειδικά αναπτυγμένο για την ναυτιλία, που ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας ένα ανθεκτικό ελαστομερές. Το Sikaflex®-291 πληρεί τις απαιτήσεις του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (International Maritime Organisation) και κατασκευάζεται σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 / 14001 και το ενδοεταιρικό πρόγραμμα

responsible care.

 

Πλεονεκτήματα Προϊόντος

- Σύνθεση ενός συστατικού

- Ελαστικό

- Ελαφριάς οσμής

- Ανθεκτικό στην γήρανση και τις

καιρικές συνθήκες

- Μη διαβρωτικό

- Μπορεί να βαφτεί

- Μπορεί να τριφτεί με γυαλόχαρτο

- Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε

μεγάλο εύρος υποστρωμάτων

- Μη ηλεκτρικά αγώγιμο

 

Τομείς Εφαρμογής

Το Sikaflex®-291 είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων για χρήση σε ναυτιλιακές εφαρμογές. Είναι κατάλληλο για τον σχηματισμό ελαστικών αρμών ανθεκτικών σε ταλαντώσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε ποικιλία εσωτερικών και εξωτερικών εφαρμογών σφράγισης. Το Sikaflex®-291έχει εξαιρετική πρόσφυση στα συνήθη υλικά που χρησιμοποιούνται σε ναυτιλιακές κατασκευές όπως ξύλο, μέταλλα, αστάρια μετάλλων και βαφές (2- συστατικών), κεραμικά υλικά και πλαστικά (GRP, κλπ.).Το Sikaflex®-291 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την σφράγιση πλαστικών που είναι επιρρεπή σε ρηγμάτωση υπό περιβαλλοντική καταπόνηση (π.χ. Plexiglas, πολυκαρβονικά κλπ.). Όταν ωριμάσει, το Sikaflex®-291 μπορεί εύκολα να τριφτεί με γυαλόχαρτο αν χρειαστεί.