Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Χρώματα & Βερνίκια     Βερνίκια Ξύλου Επιφάνειας   Vernilac Aqua Parquet Varnish 1K 750ml Βερνίκι Πατωμάτων Πολυουρεθάνης Νερού Άχρωμο Σατινέ

Vernilac Aqua Parquet Varnish 1K 750ml Βερνίκι Πατωμάτων Πολυουρεθάνης Νερού Άχρωμο Σατινέ

Vernilac Aqua Parquet Varnish 1K 750ml Βερνίκι Πατωμάτων Πολυουρεθάνης Νερού Άχρωμο Σατινέ Νέο Προϊόν
Vernilac Aqua Parquet Varnish 1K 750ml Βερνίκι Πατωμάτων Πολυουρεθάνης Νερού Άχρωμο Σατινέ
Kωδικός 33778
Κατασκευαστής Vernilac
Τιμή 13,50€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Πίσω σε: Βερνίκια Ξύλου Επιφάνειας
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest

Περιγραφή

Υδατοδιαλυτό βερνίκι πατωμάτων πολυουρεθάνης ενός συστατικού

Το Vernilac Aqua Parquet Varnish 1K είναι Βερνίκι Πατωμάτων Πολυουρεθάνης Νερού Άχρωμο ενός συστατικού για ανακαίνιση πατωμάτων Το AQUA PARQUET RENOVATION 1Κ είναι άχρωμο Βερνίκι πατωμάτων νέας τεχνολογίας, εσωτερικών χώρων ενός συστατικού - πολυουρεθανικής βάσης, κατάλληλο για ανακαίνιση βερνικωμένων και προβερνικωμένων ξύλινων και laminate πατωμάτων σε παρκέ, διαδρόμους σκάλες, καθιστικά και κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια από νέο ή παλαιό ξύλο. Έχει εξαιρετικό άπλωμα, άριστη πρόσφυση στις επιφάνειες, ενώ παρέχει ισχυρή προστασία και ανθεκτικότητα σε καθημερινές μηχανικές και χημικές καταπονήσεις όπως: τριβή, χάραξη, επαφή πατώματα - laminates απαιτείται πολύ καλός καθαρισμός με νερό και υγρά καθαρισμού. Για προ-βερνικωμένα ξύλα απαιτείται πολύ καλός καθαρισμός της επιφάνειας και ελαφρύ τρίψιμο πριν την εφαρμογή.

Δεν είναι κατάλληλο για εξωτερικά δάπεδα και ξύλα που έχουν υποστεί προεργασία με λάδι ή κερί Συμβατό με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Προεργασία:

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι απολύτως στεγνές, καθαρές από σκόνες, λάδια ή σαθρά υλικά και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο. Σε νέο δάπεδο ασταρώστε εφαρμόζοντας ένα χέρι AQUA PARQUET PRIMER 1Κ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν συνιστάται αστάρωμα με αστάρι διαλύτη PARQUET PRIMER 3700. Για φρεσκάρισμα δαπέδων δεν απαιτείται αστάρωμα.

Αραίωση: Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση και δεν απαιτείται αραίωση όταν εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο ή σπάτουλα (T-bar applicator). Για εφαρμογή με πιστόλι, συνιστάται αραίωση 10% με καθαρό νερό.

  • Εφαρμογή:

Το προϊόν εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο, σπάτουλα (T-bar applicator) για εφαρμογή στην οικοδομή ή πιστόλι για εφαρμογή στη βιομηχανία. Πριν τη χρήση, απαιτείται πάντοτε καλή ανάδευση του υλικού. Για εφαρμογή σε νέο δάπεδο: Σε απόλυτα στεγνές επιφάνειες, ασταρώστε εφαρμόζοντας ένα χέρι AQUA PARQUET PRIMER 1Κ. Αφού στεγνώσει, τρίψτε, καθαρίστε και περάστε με ρολό δύο στρώσεις AQUA PARQUET RENOVATION IK αραιωμένο 0-10% με νερό. Για φρεσκάρισμα δαπέδων Τρίψτε, καθαρίστε και περάστε δύο στρώσεις AQUA

PARQUET RENOVATION 1K.

 

Στέγνωμα - Επαναβαφή:

Το βερνίκι στεγνώνει επιφανειακά σε 1-2 ώρες. Επαναβάφεται εντός 2-3 ωρών, δίχως αποχαρτάρισμα ή μετά από 4-6 ώρες αφού προηγηθεί τρίψιμο με Free Cu 320. Σε χαμηλές θερμοκρασίες ή συνθήκες αυξημένης υγρασίας, οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής επιμηκύνονται. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 15°C και πάνω από 35°C.

Απόδοση:

Περίπου 8-12 m ανά λίτρο, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

  • Γυαλάδα:

Διατίθεται σε γυαλιστερό με γυαλάδα 90%, σατινέ με γυαλάδα 40% και ματ με γυαλάδα 20%.

  • Αποθήκευση:

Η εργοστασιακά σφραγισμένη συσκευασία διατηρείται τουλάχιστον για 12 μήνες σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον, σε θερμοκρασίες από 5°C έως 35°C. Μετά την εφαρμογή σφραγίστε ερμητικά το δοχείο και αποθηκεύστε το σε παρόμοιες συνθήκες.

Καθαρισμός εργαλείων:

Αμέσως μετά τη χρήση καθαρίστε επιμελώς τα εργαλεία βαφής με άφθονο νερό και σαπούνι ή διάλυμα απορρυπαντικού, για να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Μην αδειάζετε τα υγρά πλύσης στον υδροφόρο ορίζοντα.

Σχετικές Κατηγορίες σε Χρώματα και Βερνίκια

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Δείτε αναλυτικά εδώ: Τρόποι & Έξοδα Αποστολής & Τρόποι Πληρωμής  

  • e-Banking

Alpha Bank
GR0701406400640002330002044

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
GR1801104610000046101878521