Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

μαγαζί

Η ιστοσελίδα www.kantarzoglou.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας

ΚΑΝΤΑΡΖΟΓΛΟΥ Ε&Μ ΟΕ
ΑΦΜ: 999053269 ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ 7542

Έδρα: Αλεξάνδρου Παπάγου 15, Μανδράκι, Ρόδος ΤΚ 85131
Τηλ. 2241024987

Υποκατάστημα: 3ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος ΤΚ 85131
Τηλ: 2241600333

email: info@kantarzoglou.gr
Αρ.ΓΕΜΗ: 7274502000

Οικογενειακή επιχείρηση με επαγγελματική παρουσία από το 1948 με αντικείμενο την πώληση ειδών Κιγκαλερίας, και Χρωματοπωλείου, όπως Εργαλεία χειρός, Ηλεκτρικά Εργαλεία, Προστασίας Εργασίας, Εργαλεία Κήπου, Αναλώσιμα κι εξαρτήματα εργαλείων, Αναλώσιμα Χρωματοπωλείου, Επισκευαστικά Κονιάματα και Στεγανωτικά Ταράτσας, Πόμολα Πόρτας, Πόμολα Επίπλου, Ρόπτρα, Είδη Διακόσμησης Επίπλων, και Είδη Κορνιζοποιίας

Η τρίτη γενιά υπό τη διοίκηση της Μαρίας Γ. Κανταρζόγλου συνεχίζει την παράδοση στην εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών του ιδιώτη και του επαγγελματία. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μας διακρίνει διαχρονικά είναι ο σεβασμός στις ξεχωριστές ανάγκες που μας παρουσιάζονται προτείνοντας τη βέλτιστη λύση ποιότητας - τιμής.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για πάνω από 70 χρόνια με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο δημιουργήθηκε ως χρήσιμο εργαλείο εύκολης online αγοράς κι αναζήτησης τεχνικών χαρακτηριστικών, αναλυτικών πληροφοριών, αλλά και σύγκρισης εναλλακτικών λύσεων στις καλύτερες τιμές.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το νέο μας υποκατάστημα στο 3ο χλμ Ρόδου Λίνδου, πριν το ΙΚΑ, με άνετο χώρο στάθμευσης και πολλούς νέους κωδικούς προιόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

(*) Κιγκαλερία: Λέξη της ελληνικής καθομιλουμένης εκ της γαλλικής "Quincaillerie" με την οποία και υπονοείται κάθε μεταλλικό μικροαντικείμενο κυρίως οικιακής, οικοδομικής ή κηπευτικής χρήσης. Σήμερα λόγω του μεγάλου αριθμού αυτών των αντικειμένων καταστήματα με "είδη κιγκαλερίας" διαθέτουν από καρφοβελόνες, βίδες, γάντζους κλπ, μέχρι παντός είδους εργαλεία, ανταλλακτικά συσκευών, ακόμη και μικρο-συσκευές οικιακής χρήσης ή μεταλλικά είδη εξοχής.

Με εκτίμηση,

Για την Εταιρεία
Μαρία Γ. Κανταρζόγλου