Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής – Παραλαβής Προϊόντων

  •     Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς ACS

 acs courier               

Οι παραγγελίες εκτελλούνται - αποστέλλονται αυθημερόν έως τις 14:30 περίπου, κατόπιν της ώρας αυτής εκτελλούνται την επόμενη ημέρα. Αν το συνολικό βάρος της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 8 κιλά (πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους ότι είναι μεγαλύτερο και στο εξής αυτό περιγράφεται ως κιλό) τότε υπάρχει η δυνατότητα να αποσταλεί σε προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας με κόστος € 3,00 έως 2 κιλά και επιβάρυνση € 1,60 για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 8 κιλά:

 - έως 2 κιλά = € 3,00

 - έως 3 κιλά = € 4,60

 - έως 4 κιλά = € 6,20

 - έως 5 κιλά = € 7,80

 - έως 6 κιλά = € 9,40

 - έως 7 κιλά = € 11,00

 - έως 8 κιλά = € 12,60

 - άνω των 8 κιλών = μόνο με μεταφορική εταιρεία ή ΕΛΤΑ (απλό ταχυδρομείο)

 

Σημείωση: Στα είδη μας αναγράφεται, στο σχετικό πεδίο, το βάρος εκείνο (πραγματικό ή ογκομετρικό) που είναι μεγαλύτερο. 

Προσοχή: Για Απομακρυσμένες Περιοχές (ΑΠ) και Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ), όπως αυτές προσδιορίζονται από την εταιρεία ταχυμεταφοράς, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση € 5,40 η οποία υπολογίζεται αυτόματα. Μπορείτε να μην επιβαρυνθείτε με αυτό το επιπλέον κόστος εάν επιλέξετε "Παραλαβή από το Κατάστημα Κούριερ" εφόσον υπάρχει κατάστημα ACS στην περιοχή σας και σας βολεύει να παραλάβεται από εκεί. Τέλος, σας παρέχουμε εναλλακτικά τη δυνατότητα να επιλέξετε Απλή Ταχυδρομική Αποστολή ως οικονομικότερη λύση.

 

  • Απλή Ταχυδρομική Αποστολή με ΕΛΤΑ

 

Για προορισμούς που χαρακτηρίζονται ως Απομακρυσμένες Περιοχές (ΑΠ) ή Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) δίνεται η δυνατότητα επιλογής αποστολής με ΕΛΤΑ με κόστος € 3,10 έως 1 κιλό και επιβάρυνση € 0,50 για κάθε επιπλέον κιλό

 - έως 1 κιλό = € 3,10

 - έως 2 κιλά = € 3,60

 - έως 3 κιλά - € 4,10

 - έως 4 κιλά = € 4,60

 - έως 5 κιλά = € 5,10

 - έως 6 κιλά = € 5,60

 - έως 7 κιλά = € 6,10

 - έως 8 κιλά = € 6,60

Άνω των 8 κιλών το κόστος είναι € 6,60 και επιβάρυνση € 0,60 για κάθε επιπλέον κιλό.

 

  •    Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο έχουν κόστος € 11,50 έως 1 κιλό και επιβάρυνση € 2,00 κάθε επιπλέον κιλό έως τα 5 κιλά. Από τα 5 κιλά η επιβάρυνση είναι € 2,40 για κάθε επιπλέον κιλό. Προσοχή ως προς την επιλογή του προϊόντος διότι δεν σας συμφέρει η επιστροφή λόγω υψηλού κόστους, πχ αγορά παπουτσιών εργασίας την οποία δεν σας συνιστούμε.  

 

  •    Αποστολή με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες της Ρόδου

Οι παραγγελίες με βαριά ή/και ογκώδη δέματα, ειδικά αν συνολικά είναι άνω των 9 κιλών (πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους ότι είναι μεγαλύτερο και στο εξής αυτό περιγράφεται ως κιλό), αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της Ρόδου σε νησιωτικούς προορισμούς της ακτοπλοϊκής γραμμής Δωδεκανήσου και Δωδεκανήσου – Πειραιά και για μεταφόρτωση σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας στο Βοτανικό Αθήνας ως εξής:

 - από 9 κιλά = € 5,00 μεταφορικά και € 6,00 για κάθε επιπλέον 10 κιλά

Σημείωση: Άνω των 9 κιλών τα μεταφορικά υπολογίζονται μεν αυτόματα από το σύστημα, αλλά κατά τον τελικό έλεγχο από εμάς ενδέχεται να προκύψει διαφορά σχετικά με τον αριθμό δεμάτων ή ακόμα κι αν μπορεί μια μαζική παραγγελία να παλετοποιηθεί, περιπτώσεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε αν υπάρξει διαφορά κόστους πριν εκτελεστεί η παραγγελία. 

 

Με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν παρέχεται η υπηρεσία αντικαταβολής

Προσοχή: Σε προορισμούς που απαιτείται μεταφόρτωση από τη μεταφορική εταιρεία της Ρόδου, το πρόσθετο κόστος μεταφορικών (το οποίο δεν γνωρίζουμε) επιβαρύνει τον πελάτη, ως εκ τούτου υπάρχει εκ των προτέρων συνεννόηση και συμφωνία τόπου παράδοσης

 

 

  •     Δωρεάν Μεταφορικά!!!

δωρεαν μεταφορικα

  1. Για παραγγελία άνω των € 50,00 και εφόσον δεν ξεπερνάει τα 4 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους (ότι είναι μεγαλύτερο), σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα!
  2. Για παραγγελία άνω των € 130,00 και εφόσον δεν ξεπερνάει τα 8 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους (ότι είναι μεγαλύτερο), σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα!
  3. Για προορισμούς στα νησιά Ρόδος, Σύμη και Τήλο για παραγγελία άνω των € 50,00 σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα!

Προσοχή: Τα δωρεάν μεταφορικά δεν περιλαμβάνουν την επιπλέον επιβάρυνση απομακρυσμένου και δυσπρόσιτου προορισμού της κούριερ, αλλά σε αυτή την περίπτωση έχετε την επιλογή στο καλάθι αγοράς για δωρεάν παραλαβή από το εγγύτερο κατάστημα της speedex. Επίσης δεν περιλαμβάνουν το κόστος αντικαταβολής, μπορείτε να το αποφύγετε εξοφλώντας με ηλεκτρονική πληρωμή. 

  •     Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Αν σας εξυπηρετεί μπορείτε βεβαίως να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Παπάγου 15, Ρόδος ή στο Υποκατάστημά μας στο 3ο χλμ Ρόδου Λίνδου ακριβώς πριν το ΙΚΑ.