Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Δομικά Κονιάματα     Σοβάς - Στόκος   Bauer Malta Uno 25Kgr Έτοιμος Ενισχυμένος Σοβάς Μιας Στρώσης Λευκός

Bauer Malta Uno 25Kgr Έτοιμος Ενισχυμένος Σοβάς Μιας Στρώσης Λευκός

Bauer Malta Uno 25Kgr Έτοιμος Ενισχυμένος Σοβάς Μιας Στρώσης Λευκός
Bauer Malta Uno 25Kgr Έτοιμος Ενισχυμένος Σοβάς Μιας Στρώσης Λευκός
Kωδικός 33178
Κατασκευαστής Bauer
Τιμή 9,50€
Διαθεσιμότητα Εξαντλημένο
Περισσότερα
Πίσω σε: Σοβάς - Στόκος
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest

Περιγραφή

Malta Uno

Έτοιμος ενισχυμένος λευκός σοβάς μίας στρώσης για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές.

Εφαρμόζεται σε πάχος έως 3cm πάνω σε τοιχοποιίες από τούβλα και τσιμεντόλιθους που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με πεταχτό σοβά ή Kapagrip. Προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση, κορυφαίες αντοχές σε ακραίες κλιματικές συνθήκες και άριστη ικανότητα διαπνοής των δομικών στοιχείων.
Εφαρμογή με το χέρι και μηχανή εκτόξευσης με εξαιρετική εργασιμότητα.
Μορφή: τσιμεντοειδής μαρμαροκονία με μέγιστο κόκκο 1,20 mm (οπως ο παραδοσιακός μαρμαροσοβάς).
Μέγιστο πάχος εφαρμογής: 3 cm.

Περιγραφή Ο σοβάς MALTA UNO είναι ένα έτοιμο ενισχυμένο μαρμαροκονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης για τη δημιουργία επιχρισμάτων μίας στρώσης με εξαιρετικές αντοχές στους περιβαντολογικούς παράγοντες και άριστη τελική επιφάνεια. Είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικές - εξωτερικές επιφάνειες για πάχη έως 3 cm.

Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα

  • Αποφυγή ρηγματώσεων
  • Άριστη συμβατότητα με τσιμεντοειδή υποστρώματα
  • Διαπνέον υλικό
  • Ανάπτυξη υψηλών τελικών αντοχών σε ακραίες κλιματικές συνθήκες
  • Πλήρης απουσία επιφανειακών αλλοιώσεων
  • Μεγάλη ικανότητα πρόσφυσης
  • Λεία τελική επιφάνεια με πολύ καλό φινίρισμα

Παραδείγματα εφαρμογών Ο σοβάς MALTA UNO της BAUER αντικαθιστά την βασική και την τελική στρώση του παραδοσιακού σοβά (plaster fill) και είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση επάνω σε τούβλα, τσιμεντόλιθους και σε υποστρώματα που έχουν προετοιμαστεί με πεταχτό σοβά ή ενισχυτικό πρόσφυσης KAPAGRIP.

Προετοιμασία υποστρώματος Εξασφαλίστε επιφάνειες σταθερές που να έχουν ξηρανθεί πλήρως και να μην παρουσιάζουν τάσεις συρρίκνωσης. Απομακρύνετε σαθρά, αποκολλημένα τμήματα, ρύπους, λάδια, σκόνες κλπ. Πριν την εφαρμογή του σοβά MALTA UNO προετοιμάστε το υπόστρωμα και όπου απαιτείται κάντε πεταχτό και στην συνέχεια διαβρέξτε την επιφάνεια εφαρμογής μέχρι κορεσμού ή εφαρμόστε ενισχυτικό πρόσφυσης KAPAGRIP αντί του πεταχτού.

Προετοιμασία μίγματος  Το υλικό προετοιμάζεται σε δοχείο ρίχνοντας πρώτα την απαιτούμενη ποσότητα νερού και προσθέτοντας το περιεχόμενο του σάκου σταδιακά ανακατεύοντας με τη χρήση ηλεκτρικού αναδευτήρα χαμηλών στροφών, έως ότου έχουμε ένα μίγμα ομοιογενές με την επιθυμητή σύσταση.

Οδηγίες χρήσεως O σοβάς MALTA UNO εφαρμόζεται με το χέρι ή με μηχανή σοβατίσματος. Όσο ο σοβάς είναι ακόμη νωπός, εξομαλύνετε την επιφάνεια με κατάλληλο εργαλείο επιπέδωσης (πήχης). Όταν ‘τραβήξει’ αρκετά τρίψτε την επιφάνεια με σκληρό, βρεγμένο σφουγγάρι. Για λείο φινίρισμα, συνεχίστε με στεγνό σφουγγάρι. Ο χρόνος που απαιτείται για να τραβήξει ο σοβάς εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, το πάχος του σοβά και το πορώδες του υποστρώματος. Mετά τη χρήση απομακρύνετε τα υπολείμματα του υλικού από τα εργαλεία με νερό, όσο αυτό είναι ακόμη νωπό ή με άλλες μεθόδους πχ τρίψιμο ή ξύσιμο όταν αυτό έχει ξηρανθεί.

Συσκευασίες Χάρτινοι ανθεκτικοί σάκοι των 25kg.

Αποθήκευση Σε σκιερούς, κατά προτίμηση στεγασμένους χώρους χαμηλής υγρασίας για τουλάχιστον 12 μήνες στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία

Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: Τσιμεντοειδής κονία Απόχρωση: Λευκό Χρόνος ζωής στο δοχείο: 5 ώρες στους +20οC Τριχοειδής απορρόφηση νερού: Wc0 Αντοχή σε θλίψη μετά από 28 ημέρες: 4,0 N/mm2 Αντοχή σε κάμψη μετά από 28 ημέρες: 1,5 N/mm2 Πρόσφυση μετά από 28 ημέρες: 0,50 N/mm2 Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας (λ): ? 0,61 W/mK Συντελεστής διαπερατότητας υδρατμών (μ) : 15/35 Μέγιστο πάχος εφαρμογής: 30mm

Κατανάλωση

? 13 kg/m2/cm

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Δείτε αναλυτικά εδώ: Τρόποι & Έξοδα Αποστολής & Τρόποι Πληρωμής  

  • e-Banking

Alpha Bank
GR0701406400640002330002044

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
GR1801104610000046101878521