Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Δομικά Κονιάματα     Σοβάς - Στόκος   Bauer Perla 1-15mm Νο2 Μαύρο Αρμόστοκος Ακρυλικός Υδατοαπωθητικός 5Kgr

Bauer Perla 1-15mm Νο2 Μαύρο Αρμόστοκος Ακρυλικός Υδατοαπωθητικός 5Kgr

Bauer Perla 1-15mm Νο2 Μαύρο Αρμόστοκος Ακρυλικός Υδατοαπωθητικός 5Kgr
Bauer Perla 1-15mm Νο2 Μαύρο Αρμόστοκος Ακρυλικός Υδατοαπωθητικός 5Kgr
Kωδικός 33540
Κατασκευαστής Bauer
Τιμή 8,50€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Πίσω σε: Σοβάς - Στόκος
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest

Περιγραφή

PERLA
Υψηλών επιδόσεων πορσελάνινος υδαταπωθητικός αρμόστοκος πλακιδίων, τσιμεντοειδής βάσης.


Περιγραφή

Υψηλών επιδόσεων, τσιμεντοειδούς βάσης, υδατοαπωθητικός αρμόστοκος για λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια. Προσφέρει υψηλή μηχανική αντοχή, εξαιρετική σταθερότητα χρώματος και μεγάλη απωθητικότητα στο νερό. Η σύνθεσή του δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων και είναι ιδανικός για κεραμικά πλακίδια όλων των τύπων, γρανίτες υαλοψηφίδες και φυσικούς λίθους τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση σε τοίχους και δάπεδα.


Κατάλληλος για πάχος αρμού 1-15 mm.

Κατάταξη σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 13888. Ενισχυμένος αρμόστοκος με βάση το τσιμέντο σύμφωνα με την ομάδα CG2 WA
Υλικά
Kεραμικά πλακίδια όλων των τύπων, Gres, Porcellanato, κλίνκερ, κόττο, κεραμικός γρανίτης τύπου μαρμάρου, κεραμικές ψηφίδες, πλακίδια όλων των διαστάσεων, φυσικούς λίθους, μάρμαρα κλπ.

Υποστρώματα
• Τοίχους και δάπεδα
• Εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
• Αστική, εμπορική και βιομηχανική χρήση
• Λουτρά, βεράντες, δεξαμενές, πισίνες
• Ενδοδαπέδια θέρμανση κλπ

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Μορφή: ξηρή κονία σε 26 χρώματα
Νερό ανάμιξης: =1.5Lit / 1 σάκος 5kg
Πυκνότητα κονιάματος: 1.2 kg/lit
Χρόνος ζωής στο δοχείο: περίπου 1,5 ώρες
Θερμοκρασία εφαρμογής: 5οC έως +35οC
Θερμοκρασιακή αντοχή: -40οC έως +90οC
Αντοχή σε κάμψη: ? 8.0 σε 28 ημέρες
Αντοχή σε θλίψη: ? 30.0 σε 28 ημέρες
Αντοχή μετά από κύκλους ψύξης / απόψυξης:
κάμψη ? 7.0, θλίψη ? 30.0
Υδατοαπορροφητικότητα: ? 0,1 g μετά από 30 λεπτά
Υδατοαπορροφητικότητα: ? 0,2 g μετά από 240 λεπτά
Έτοιμο προς χρήση: μετά από 3 ημέρες

Προετοιμασία επιφάνειας

Πραγματοποιήστε την εφαρμογή του αρμόστοκου τηρώντας των ενδεδειγμένο χρόνο αναμονής πριν τηναρμολόγηση που απαιτείται από το συγκολλητικό υλικό. Αν οι επενδύσεις είναι τοποθετημένες με λάσπη αφήστε την επιφάνεια για τουλάχιστον 14 μέρες πριν αρμολογήσετε. Αφού η κόλλα πλακιδίων έχει στεγνώσει καλά και τα πλακίδια έχουν σταθεροποιηθεί στην τελική τους θέση καθαρίστε τους αρμούς καλά πριν την εφαρμογή. Απομακρύνετε ξένα στοιχεία όπως
πλαστικούς σταυρούς, υπολείμματα κόλλας, σκόνη κ.α. Ανιούσα υγρασία μπορεί να προκαλέσει επικαθήσεις αλάτων στην επιφάνεια και ποικιλοχρωμίες.

Προετοιμασία μίγματος

Το υλικό προετοιμάζεται σε δοχείο ρίχνοντας πρώτα την απαιτούμενη ποσότητα νερού και στη συνέχεια προστίθεται το περιεχόμενο του σάκου σταδιακά ανακατεύοντας με την χρήση ηλεκτρικού αναδευτήρα χαμηλών στροφών, εωσότου έχουμε ένα μίγμα ομοιογενές με την επιθυμητή σύσταση και εργασιμότητα. Η ποσότητα του νερού ανάμιξης που αναγράφεται στην συσκευασία είναι ενδεικτική και μπορείτε να προσθέσετε ανάλογη ποσότητα νερού για περισσότερο ή λιγότερο θιξοτροπική σύσταση ανάλογα την εφαρμογή. Ετοιμάστε όλα τα μίγματα για ένα έργο με την ίδια ποσότητα νερού για την αποφυγή ποικιλοχρωμιών. Προσοχή : Η προσθήκη περισσότερου νερού από την αναγραφόμενη μπορεί να προκαλέσει αλλοίωση των χρωμάτων κατά την ξήρανση και μείωση των αντοχών του κονιάματος.

Οδηγίες χρήσεως

Απλώστε το μίγμα στην επιφάνεια που θέλετε να αρμολογήσετε. Στρώστε το υλικό διαγώνια και σταυρωτά προς τους αρμούς με λαστιχένια σπάτουλα και φροντίστε συμπιέζοντας να γεμίσουν πλήρως τα διάκενα. Απομακρύνετε άμεσα τα πολλά υπολείμματα GR-TDS_Perla_30.08.2022 με την σπάτουλα. Αφού περάσουν 1 έως 1.5 ώρες και το υλικό έχει αρχίσει να στεγνώνει (θάμπωμα επάνω στα πλακάκια) καθαρίστε τα πλακίδια με ελαφρός βρεγμένο σφουγγάρι διαμορφώνοντας την τελική επιφάνεια. Κατόπιν και αφού οι αρμοί έχουν πήξει καλά φινίρετε με μαλακό πανί ώστε να πάρουν την τελική τους μορφή. Πλακίδια υψηλής απορροφητικότητας Για επιφάνειες που έχουν εκτεθεί σε έντονη ηλιακή
ακτινοβολία και κατά την διάρκεια των πολύ ζεστών ημερών του καλοκαιριού ή σε πολύ απορροφητικά πλακίδια συνιστάται το ελαφρύ βρέξιμο των διάκενων πριν την αρμολόγηση με ένα σφουγγάρι χωρίς να λιμνάσει το νερό ώστε να μειωθεί η υδατοαπορροφητικότητα. Σε πλακίδια με πολύ απορροφητική επιφάνεια και πορώδεις επιφάνειες ενδέχεται να υπάρχει δυσκολία στον καθαρισμό και συνιστάται η δοκιμαστική εφαρμογή.

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Δείτε αναλυτικά εδώ: Τρόποι & Έξοδα Αποστολής & Τρόποι Πληρωμής  

  • e-Banking

Alpha Bank
GR0701406400640002330002044

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
GR1801104610000046101878521