Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Δομικά Κονιάματα     Σοβάς - Στόκος   Granular 25Kgr Ρητινούχος Τσιμεντόστοκος (1-20mm / στρώση)

Granular 25Kgr Ρητινούχος Τσιμεντόστοκος (1-20mm / στρώση)

Granular 25Kgr Ρητινούχος Τσιμεντόστοκος (1-20mm / στρώση)
Granular 25Kgr Ρητινούχος Τσιμεντόστοκος (1-20mm / στρώση)Granular 25Kgr Ρητινούχος Τσιμεντόστοκος (1-20mm / στρώση)
Granular 25Kgr Ρητινούχος Τσιμεντόστοκος (1-20mm / στρώση)
Kωδικός 86748
Κατασκευαστής Durostick
Τιμή 13,00€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Πίσω σε: Σοβάς - Στόκος
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest

Περιγραφή

Πολυμερικός, λευκός, τσιμεντοειδής στόκος, υψηλής καλυπτικότητας. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να ημιουργηθεί ένας ευκολόχρηστος πολτός, ο οποίος δεν συρρικνώνεται. Καλύπτει ατέλειες της επιφάνειας, ακόμη και σε μεγάλα πάχη εφαρμογής, χωρίς να ‘σκάει’, να ‘κρεμάει’ ή να ρηγματώνει. Έχει υψηλή αντοχή στην υγρασία μεγάλη επιφανειακή σκληρότητα και ‘επιτρέπει’ τη διαπνοή της επιφάνειας. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP: CS III/W0 κατά ΕΝ 9981 (ΕΚΕΠΥ, κωδικός: 98/2010).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Η μεγάλη του καλυπτικότητα ανά στρώση εκμηδενίζει την ανάγκη σοβατίσματος των επιφανειών.
  • Σοβατισμένες επιφάνειες που εμφανίζουν τεχνικές ατέλειες, οι οποίες γίνονται ιδιαίτερα αισθητές όταν καλυφθούν με σκούρες χρωματικές αποχρώσεις, εξομαλύνονται άριστα, αφού προηγηθεί αστάρωμα με μικρομοριακό σταθεροποιητή AQUAFIX της DUROSTICK.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το GRANULAR της DUROSTICK ενδείκνυται για στοκάρισμα σοβατισμένων επιφανειών, εμφανούς σκυροδέματος ή πορομπετόν, καλύπτοντας κάθε επιφανειακή ατέλεια σε βαμμένους ή μη τοίχους και ταβάνια. Είναι κατάλληλος για εφαρμογή σε εσωτερικές, αλλά κυρίως σε εξωτερικές επιφάνειες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία επιφάνειας

Για τη διασφάλιση καλής πρόσφυσης του υλικού, οι επιφάνειες εφαρμογής πρέπει να είναι επιμελώς καθαρισμένες και απαλλαγμένες από σαθρά σημεία και σκόνες. Λάδια ξυλοτύπων που τυχόν υπάρχουν, αφαιρούνται με βιοδιασπώμενο καθαριστικό λαδιών BIOCLEAN BIOMHXANIKO. Αποφύγετε την εφαρμογή του προϊόντος όταν η θερμοκρασία στο περιβάλλον ή την επιφάνεια εφαρμογής, ξεπερνάει τους 35°C. Διαβρέξτε επιμελώς, ιδιαίτερα τις εξωτερικές επιφάνειες, ώστε να διασφαλίσετε άριστες συνθήκες πρόσφυσης και εξάλειψη του κινδύνου αφυδάτωσης του προϊόντος, που σαν αποτέλεσμα θα είχε τη μείωση της αντοχής του.

2. Εφαρμογή

Αδειάζουμε το περιεχόμενο του σάκου σε καθαρό δοχείο με νερό, σε αναλογία 25kg κονία προς 7,0 - 7,5lt νερό (1,4 - 1,5lt προς 5kg), αναδεύοντας με δράπανο χαμηλών στροφών, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής πάστα χωρίς σβώλους. Αφήνουμε το μείγμα περίπου 10 λεπτά να ‘ωριμάσει’ και το ανακατεύουμε περιοδικά χωρίς την προσθήκη επιπλέον νερού. Το υλικό εφαρμόζεται με μεταλλική σπάτουλα μεγάλου μεγέθους. Με μία έως δύο επιστρώσεις 1-20mm δημιουργείται μία λεία επιφάνεια, έτοιμη για αστάρωμα και βάψιμο, η οποία μπορεί να τριφτεί την ίδια ημέρα, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, ή να λειανθεί με υγρό τριβίδι.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Προστατεύστε το υλικό όσο είναι νωπό από τη βροχή και τον παγετό.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • Ο χρωματισμός του GRANULAR με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDERC (σε 96 αποχρώσεις χρωματολογίου), παρέχει μοναδική δυνατότητα ελέγχου της επιπεδότητας των τοίχων και διόρθωσης των ατελειών πριν τη βαφή. Το αποτέλεσμα που προκύπτει, καταργεί την ανάγκη πολλαπλών επιστρώσεων (χέρια) βαφής (ιδιαίτερα στις σκούρες αποχρώσεις). Κατ’ αυτόν τον τρόπο το κόστος της εφαρμογής μειώνεται σημαντικά εξαιτίας της μείωσης της ποσότητας χρώματος και εργατικών που διαφορετικά θα ήταν αναγκαία.
  • Για βελούδινη επιφάνεια σε εσωτερικούς χώρους, σπατουλάρουμε την επόμενη ημέρα με ακρυλικό υπέρλεπτο στόκο STUCOFIXP της DUROSTICK.

KAΘΑΡΙΣΜΟΣ
Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, αμέσως μετά τη χρήση τους.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Περίπου 1,5kg/m²/mm πάχους στρώσης

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Δείτε αναλυτικά εδώ: Τρόποι & Έξοδα Αποστολής & Τρόποι Πληρωμής  

  • e-Banking

Alpha Bank
GR0701406400640002330002044

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
GR1801104610000046101878521