Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
Αρχική     Δομικά Κονιάματα     Επισκευαστικά Κονιάματα   ISOMAT STUCCOCRET 4Kgr Εξαιρετικά Λεπτόκοκκος Ρητινούχος Στόκος Σπατουλαρίσματος

ISOMAT STUCCOCRET 4Kgr Εξαιρετικά Λεπτόκοκκος Ρητινούχος Στόκος Σπατουλαρίσματος

ISOMAT STUCCOCRET 4Kgr Εξαιρετικά Λεπτόκοκκος Ρητινούχος Στόκος Σπατουλαρίσματος Made in Greece
ISOMAT STUCCOCRET 4Kgr Εξαιρετικά Λεπτόκοκκος Ρητινούχος Στόκος Σπατουλαρίσματος
Kωδικός 90793
Κατασκευαστής ISOMAT
Τιμή 3,50€
Διαθεσιμότητα Εξαντλημένο
Περισσότερα
Πίσω σε: Επισκευαστικά Κονιάματα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest

Περιγραφή

Εξαιρετικά λεπτόκοκκος, ρητινούχος, τσιμεντοειδής στόκος σπατουλαρίσματος για εσωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται για την εξομάλυνση και προετοιμασία επιφανειών τοίχου από σοβά ή σκυρόδεμα, που πρόκειται να καλυφθούν με χρώμα. Αντικαθιστά τους λαδόστοκους.

Το STUCCOCRET είναι ένα λευκό, ιδιαίτερα λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα, ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Με την προσθήκη νερού δημιουργείται μία παστώδης μάζα με πολύ καλή εργασιμότητα, κατάλληλη για σπατουλάρισμα εσωτερικών χώρων.

Κατατάσσεται ως κονίαμα τύπου GP CS IΙ, W0 κατά ΕΝ 998-1.

Πεδία εφαρμογής

Το STUCCOCRET χρησιμοποιείται για την εξομάλυνση και προετοιμασία επιφανειών εσωτερικών χώρων, οι οποίες πρόκειται να καλυφθούν με χρώμα ή άλλου είδους επικάλυψη. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες σοβά ή σκυροδέματος και αντικαθιστά τους λαδόστοκους και άλλα παρόμοια υλικά.

Τρόπος χρήσης

1. Προετοιμασία υποστρώματος

Η προς επίστρωση επιφάνεια θα πρέπει να είναι καθαρή από σκόνες, χρώματα κλπ. Δε χρειάζεται να προηγηθεί αστάρωμα ή προετοιμασία με λάδι πριν την εφαρμογή.
2. Εφαρμογή

Αναμιγνύουμε το περιεχόμενο ενός σάκου STUCCOCRET με νερό, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές παστώδες μίγμα με την επιθυμητή εργασιμότητα (κατάλληλο για σπατουλάρισμα). Το υλικό εφαρμόζεται με σπάτουλα σε δύο στρώ-
σεις. Η δεύτερη στρώση ακολουθεί, αφού “τραβήξει” η πρώτη (μετά από 2-3 ώρες). Το τρίψιμο και η βαφή της τελικής επιφάνειας γίνονται μετά από 12 ώρες περίπου.


Κατανάλωση:  Περίπου 1,1 kg/m2/mm πάχους στρώσης.

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Δείτε αναλυτικά εδώ: Τρόποι & Έξοδα Αποστολής & Τρόποι Πληρωμής  

  • e-Banking

Alpha Bank
GR0701406400640002330002044

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
GR1801104610000046101878521