Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
Αρχική     Είδη Χρωματοπωλείου     Κόλλες - Σιλικόνες   Κόλλα Στιγμής Turbo Bond 5gr

Κόλλα Στιγμής Turbo Bond 5gr

Κόλλα Στιγμής Turbo Bond 5gr
Κόλλα Στιγμής Turbo Bond 5gr
Kωδικός 10760
Κατασκευαστής TURBO
4,50€
Η τιμή μειώθηκε κατά 9%
Τιμή 4,10€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Πίσω σε: Κόλλες - Σιλικόνες
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest

Περιγραφή

Η ΝΕΑ ΑΛΦΑ - ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ TURBO ΚΟΛΛΑ είναι ένα χημικό προϊόν υψηλής ποιότητος και αντιπροσωπεύει μια πραγματικά, νέα αίσθηση στο χώρο των συγκολλητικών ουσιών.

Αλφα - Κυανοακρύλιο είναι η βασική ουσία παραγωγής, μια από τις πιο επιθυμητές κόλλες του καιρού μας, ευκολόχρηστη, γρήγορη και σε πορώδη υλικά δίδει απίστευτη συγκόλληση. Το γεγονός αυτό καθιστά αυτή την κόλλα σχεδόν απαραίτητη στη βιομηχανία, φωτοοπτικών, αυτοκίνησης, πλαστικών, αθλητικών ειδών, ειδών λαϊκής τέχνης, υποδηματοποιίας, κατασκευών από αλουμίνιο, αργυροχρυσοχοϊας, ναυπηγικής, παιχνιδιών, για οδοντοτεχνίτες και μοντελισμό.

Οι συγκολλήσεις παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη θερμοκρασία, υγρασία και χημικά.

Θα επιτύχετε υψηλής αντοχής συγκολλήσεις ακόμη και σε πορώδη υλικά.

1. Άνετη προετοιμασία και κόλλημα μεγάλων επιφανειών λόγου του προαιρετικού ανοικτού χρόνου αναμονής της.
2. Διόρθωση στη συγκόλληση. Όταν οι επιφάνειες έλθουν σε επαφή μπορούν να μετακινηθούν ακριβώς στο σημείο που θέλουμε να γίνει η συγκόλληση.
3. Τελείως διαφανής.
4. Εύκαμπτη, αδιάβροχη με αντοχή σε ζέστη και σε κρύο. Είναι αδιαπέραστη από νερό και άλλα χημικά υγρά με αντοχή θερμοκρασίας από - 50  C μέχρι + 120 C.
5. Πώμα που αλλάζει. Για τα φιαλίδια 5γρ, 10γρ, 20γρ, 50γρ υπάρχουν ανταλλακτικά πώματα εάν βουλώνει στο μπροστινό μέρος, για χρήση της κόλλας, μέχρι τελευταίας σταγόνας.
6. Διατίθεται σε πολλές και μεγάλες οικονομικές συσκευασίες. Σε 2γρ, 3γρ, 4γρ, 5γρ, 10γρ, 20γρ, 50γρ, 500γρ και 1.000γρ, με εκπληκτικά χαμηλό κόστος για την ποιότητά της.
7. Δεν ενδείκνυται για τεφλόν, πολυαιθυλένιο και πολυπροπυλένιο.
8. Έρχεται συσκευασμένη από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ με κωδικό παρτίδας παραγωγής και εγγύηση για ένα (1) χρόνο, συντηρείται καλύτερα σε δροσερό μέρος (από 0 C έως + 10 C).

Οι προς συγκόλληση επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνη, σκουριά, λάδια, λίπη, γράσα. Συνιστάται να αγριέψουμε λίγο τις επιφάνειες όπως σόλες παπουτσιών κ.λ.π. πριν τη συγκόλληση. Εάν οι πρός συγκόλληση επιφάνειες είχαν κολληθεί κατά το παρελθόν η παλιά κόλλα πρέπει να καθαριστεί. Όσο πιο λεπτό είναι το στρώμα της κόλλας τόσο πιο σφιχτή γίνεται η σύνδεση (μην τρίβετε, μόνο απλώστε την). Για την συγκόλληση πολύ πορωδών υλικών συνιστάται η χρήση λίγο περισσότερης κόλλας ή TURBO-ΚΟΛΛΑ GEL. Θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε θερμοκρασία δωματίου + 18 C. Τα συγκολληθέντα μέρη πρέπει να μείνουν άθικτα για μερικά λεπτά χωρίς να δοκιμάσουμε εάν έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει πλήρως συμπαγής η συγκόλληση εξαρτάται από το υλικό. Ανάλογα με τα χρησιμοποιούμενα υλικά θα στεγνώσει - σκληρύνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά. 

ΦΥΛΑΞΗ:
Αφού καθαριστεί το πώμα, (με λίγο χαρτί η πανί) τοποθετείστε το σωληνάριο σε όρθια θέση και διατηρείστε σε δροσερό μέρος. Έτσι η κόλλα διατηρείται σε καλή κατάσταση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η TURBO ΚΟΛΛΑ είναι κατάλληλη σχεδόν για κάθε υλικό όπως:

ξύλο, μελαμίνη, Μ.D.F., σίδηρο, ατσάλι, αλουμίνιο, μπρούντζο, χαλκό, πορσελάνη, μάρμαρα, κεραμικά, γύψο, πλακάκια, πλαστικά, A.B.S, PMMA, P.V.C, πλεξιγκλάς, πολυστερίνη, λάστιχο, νεοπρέν και νεοπρέν - σούπερ, χαρτί, δέρμα, έβενο, βακελίτη, χρυσό, ασήμι, μουράνο, φίλντισι, πολύτιμες πέτρες, ψευδοκοσμήματα, διάφορα εύκαμπτα και άκαμπτα πλαστικά, κ.α.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ, ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ & PVC.

ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ, ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
ΑΛΦΑ ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΟΝ. Μην το εισπνέετε πρέπει να χρησιμοποιείται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Κολλάει δέρμα και μάτια σε δευτερόλεπτα. Διατηρήστε την μακριά από τα παιδιά. Απομακρύνετε την κόλλα από το δέρμα πλένοντας αμέσως με άφθονο νερό και σαπούνι ή με καθαριστική πάστα χεριών. Ξεπλύνετε τα μάτια με υγρό καθαρισμού ματιών και συμβουλευθείτε γιατρό.
Δεν αποδεχόμεθα ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη που προέρχεται από αδέξια χρήση ή εφαρμογή της κόλλας.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΛ.: 210 7793777

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Δείτε αναλυτικά εδώ: Τρόποι & Έξοδα Αποστολής & Τρόποι Πληρωμής  

  • e-Banking

Alpha Bank
GR0701406400640002330002044

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
GR1801104610000046101878521