Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Vernilac

Vernilac

Vernilac

Η VERNILAC Α.Ε. είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χρωμάτων & βερνικιών στην ΕΛΛΑΔΑ και το εμπορικό της σήμα έχει ταυτιστεί με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η VERNILAC Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 και για περισσότερα από 50 χρόνια έχει αφιερωθεί στην παραγωγή επιστρώσεων υψηλής ποιότητας και έχει δημιουργήσει φήμη για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, σχεδιασμένων ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των βιομηχανιών, αρχιτεκτόνων και επαγγελματιών της οικοδομής.

Ένα σύγχρονο και εξελιγμένο εργοστάσιο παραγωγής

Ανώτερες εγκαταστάσεις και εκτενή τεχνική υποστήριξη είναι μερικά από τα κομμάτια που ανήκουν στο εμπλουτισμένο περιβάλλον της VERNILAC. Σήμερα, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας κατανέμονται σε τέσσερις γεωγραφικές περιοχές στην ΕΛΛAΔΑ, καλύπτοντας μια συνολική έκταση 104.000 τετραγωνικών μέτρων.

Κτίρια τα οποία καλύπτουν έκταση 35.000 τετραγωνικών μέτρων, χρησιμοποιούνται για τη στέγαση της παραγωγής, της έρευνας και της ανάπτυξης, των τεχνικών υπηρεσιών και υποστήριξης, καθώς και για την αποθήκη πρώτων υλών και διανομής τελικών προϊόντων.

Η VERNILAC έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων και ένα άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό , που λειτουργούν σε όλο τον κόσμο.

Κατά τα τελευταία 50 χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρία έχει επιδείξει μια ραγδαία ανάπτυξη η οποία οφείλεται στο έμπειρο τεχνικό προσωπικό της που εργάζεται σκληρά και εντατικά με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Η ραχοκοκαλιά της εταιρείας - το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, έχει πρόσβαση σε προηγμένα όργανα για τη διευκόλυνση της παραγωγής, δεδομένου ότι ο γάμος της καινοτόμου τεχνολογίας, με υγιείς επιχειρηματικές πρακτικές έχει από καιρό αποδειχθεί μια στρατηγική νίκης για τη VERNILAC.

Δημιουργική σκέψη, αφοσιωμένο προσωπικό και υγιείς πόροι αποτελούν τα δυνατά σημεία επί των οποίων στηρίζεται η VERNILAC για τη μελλοντική ανάπτυξη. Η συνεχής υποστήριξη των τεχνικών συμβούλων μας, παρέχει άμεση και εγγυημένη λύση στις ανάγκες των πελατών.

Σήμερα η VERNILAC παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που παρέχουν λύσεις στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.

Eπισκεφθείτε την σελίδα του κατασκευαστή