Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
info@kantarzoglou.gr
Greeceuk
Αρχική     Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών

* Κατά την πλοήγησή σας στο διαδικτυακό μας κατάστημα www.kantarzoglou.gr μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης, είτε ως μέλος έπειτα από τη σχετική εγγραφή σας. 

* Κατά την παραγγελία σας στο www.kantarzoglou.gr ως επισκέπτης ή κατά την εγγραφή μέλους θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία όπως επώνυμο, όνομα, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας και εάν πρόκειται για επαγγελματία και έκδοση νόμιμου φορολογικού παραστατικού, Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔOY και Επάγγελμα, ώστε να είναι δυνατή η εκτέλεση της παραγγελίας και η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση του εκάστοτε ιδιώτη και επαγγελματία αντίστοιχα.    

* Η χρήση του διαδικτυακού μας καταστήματος www.kantarzoglou.gr από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας. Οι πληροφορίες που εισάγετε προαιρετικά στις φόρμες επικοινωνίας, εγγραφής και παραγγελίας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από εμάς και δεν δημοσιοποιούνται και δεν διακινούνται προς τρίτους εκτός κι αν επιβληθεί με δικαστική απόφαση από και προς τις αρμόδιες αρχές και μόνον. Η συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σύμφωνη με τις ισχύουσες διατάξεις της ελληνικής (Ν.2472/1997) και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.   

* Όπως όλες οι διαδραστικές ιστοσελίδες, έτσι και το www.kantarzoglou.gr χρησιμοποιεί cookies για την ταυτοποίηση και εξυπηρέτηση των επισκεπτών του (πχ καλάθι αγορών, λειτουργία «νέων προϊόντων», ιστορικό αναζήτησης, συνθηματικό εισόδου αν πρόκειται για εγγεγραμμένο μέλος κλπ)

* Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.