Προϊόντα
Αρχική     Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής – Παραλαβής Προϊόντων

    Αποστολή με την εταιρεία ταχυμεταφοράς SPEEDEX. 

speedex rhodes xromata ergaleia

Αν το συνολικό βάρος της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 8 κιλά (πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους ότι είναι μεγαλύτερο και στο εξής αυτό περιγράφεται ως κιλό) τότε υπάρχει η δυνατότητα να αποσταλεί σε προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας με κόστος € 2,80 έως 2 κιλά και επιβάρυνση € 1,40 για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 8 κιλά:

 - έως 2 κιλά = € 2,80

 - έως 3 κιλά = € 4,20

 - έως 4 κιλά = € 5,60

 - έως 5 κιλά = € 7,00

 - έως 6 κιλά = € 8,40

 - έως 7 κιλά = € 9,80

 - έως 8 κιλά = € 11,20

 - άνω των 8 κιλών = μόνο με μεταφορική εταιρεία ή ΕΛΤΑ

 

Σημείωση: Στα είδη μας αναγράφεται, στο σχετικό πεδίο, το βάρος εκείνο (πραγματικό ή ογκομετρικό) που είναι μεγαλύτερο. 

Προσοχή: Για Απομακρυσμένες Περιοχές (ΑΠ) και Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση € 5,00 η οποία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπολογίζεται αυτόματα στο "Καλάθι" βάσει της τοποθεσίας παράδοσης που έχετε επιλέξει. Στο "Καλάθι" επίσης σας παρέχουμε τη δυνατότα να επιλέξετε "Παραλαβή από το Κατάστημα Κούριερ" αν υπάρχει κατάστημα speedex κοντά στην περιοχή σας και βολεύει να παραλάβεται από εκεί, τρόπος ο οποίος δεν έχει την επιπλέον επιβάρυνση Απομακρυσμένης / Δυσπρόσιτης Περιοχής.   

 

Απλή Ταχυδρομική Αποστολή με ΕΛΤΑ

 

Για προορισμούς που χαρακτηρίζονται ως Απομακρυσμένες Περιοχές (ΑΠ) ή Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) δίνεται η δυνατότητα επιλογής αποστολής με ΕΛΤΑ με κόστος € 3,10 έως 1 κιλό και επιβάρυνση € 0,50 για κάθε επιπλέον κιλό

 - έως 1 κιλό = € 3,10

 - έως 2 κιλά = € 3,60

 - έως 3 κιλά - € 4,10

 - έως 4 κιλά = € 4,60

 - έως 5 κιλά = € 5,10

 - έως 6 κιλά = € 5,60

 - έως 7 κιλά = € 6,10

 - έως 8 κιλά = € 6,60

Άνω των 8 κιλών το κόστος είναι € 6,60 και επιβάρυνση € 0,60 για κάθε επιπλέον κιλό.

 

   Αποστολές στην Κύπρο. 

Οι αποστολές στην Κύπρο έχουν κόστος € 8,00 έως 1 κιλό και επιβάρυνση € 1,20 κάθε επιπλέον κιλό έως τα 5 κιλά. Από τα 5 κιλά η επιβάρυνση είναι € 1,60 για κάθε επιπλέον κιλό. 

 

   Αποστολή με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες της Ρόδου.

Οι παραγγελίες με βαριά ή/και ογκώδη δέματα, ειδικά αν συνολικά είναι άνω των 8 κιλών (πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους ότι είναι μεγαλύτερο και στο εξής αυτό περιγράφεται ως κιλό), αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της Ρόδου σε προορισμούς της ακτοπλοϊκής γραμμής Δωδεκανήσου και Δωδεκανήσου – Πειραιά ως εξής:

 - από 8 κιλά = € 12,00 μεταφορικά και € 7,00 για κάθε επιπλέον 20 κιλά

Σημείωση: Άνω των 8 κιλών τα μεταφορικά υπολογίζονται μεν αυτόματα από το σύστημα, αλλά κατά τον τελικό έλεγχο από εμάς ενδέχεται να προκύψει διαφορά σχετικά με τον αριθμό δεμάτων ή ακόμα κι αν μπορεί μια μαζική παραγγελία να παλετοποιηθεί, περιπτώσεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε αν υπάρξει διαφορά κόστους πριν εκτελεστεί η παραγγελία. 

 

Με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν παρέχεται η υπηρεσία αντικαταβολής

Προσοχή: Σε προορισμούς που απαιτείται μεταφόρτωση από τη μεταφορική εταιρεία της Ρόδου, το πρόσθετο κόστος μεταφορικών (το οποίο δεν γνωρίζουμε) επιβαρύνει τον πελάτη.  

 

 

    Δωρεάν Μεταφορικά!!! 

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελία άνω των €100,00 και εφόσον δεν ξεπερνάει τα 8 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους (ότι είναι μεγαλύτερο), σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα!

Προσοχή: Δεν αναλαμβάνουμε την κάλυψη της επιβάρυνσης απομακρυσμένου και δυσπρόσιτου προορισμού της κούριερ, αλλά σε αυτή την περίπτωση έχετε την επιλογή στο καλάθι αγοράς για δωρεάν παραλαβή από το εγγύτερο κατάστημα της speedex. 

    Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα. 

Αν σας εξυπηρετεί μπορείτε βεβαίως να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Παπάγου 15, Ρόδος.