Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
Αρχική     Σπίτι - Κήπος     Ειδικά Καθαριστικά Durostick   Durofresh Ισχυρό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων 750ml

Durofresh Ισχυρό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων 750ml

Durofresh Ισχυρό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων 750ml
Durofresh Ισχυρό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων 750ml
Kωδικός 86747
Κατασκευαστής Durostick
Τιμή 4,40€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Πίσω σε: Ειδικά Καθαριστικά Durostick
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest

Περιγραφή

Ισχυρό καθαριστικό χαμηλού αφρισμού, κατάλληλο για εφαρμογή σε όλες τις πλενόμενες επιφάνειες. Έτοιμο προς χρήση, χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας στους χώρους όπου εφαρμόζεται, χάρη στο άρωμα λεμονιού που αφήνει. Με υψηλή περιεκτικότητα της δραστικής ουσίας χλωριούχο βενζαλκόνιο (Benzalkonium Chloride).

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το DUROFRESH είναι ένα ισχυρό καθαριστικό επιφανειών, κατάλληλο για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Με υψηλή καθαριστική δράση, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ιδιαίτερα το μπάνιο και την κουζίνα, αλλά και υπόγεια, ντουλάπες, σοφίτες, αποθήκες, χώρους κατοικιδίων κ.ά. Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμη και τους πιο ‘επίμονους’ ρύπους, χωρίς να αφήνει υπολείμματα, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές. Κατάλληλο για όλες τις σκληρές επιφάνειες εκτός από λουστραρισμένες ξύλινες. Απαραίτητο (5lt, 20lt) σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, κέντρα διασκέδασης, γυμναστήρια και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας φρεσκάδα και υγιεινή καθαριότητα στους κοινόχρηστους ή μη χώρους όπου εφαρμόζεται. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών σε τουαλέτες και κάδους απορριμμάτων (οικιακών και κοινόχρηστων), απορριμματοφόρα οχήματα καθώς και για τον καθαρισμό του οδοστρώματος στις λαϊκές αγορές και τις ψαραγορές. Επίσης, ο τακτικός καθαρισμός σε κοινόχρηστες τουαλέτες καθώς και υπονόμους σε πυκνοκατοικημένες περιοχές θεωρείται απαραίτητος.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για καθαρισμό τοπικά: Με τη χρήση ειδικού δοχείου (για συσκευασίες 5lt και 20lt), ψεκάστε στην επιφάνεια από απόσταση 2025cm, αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό (μπάνια, κάδους και όπου αλλού υπάρχει δυνατότητα ξεπλύματος). Εναλλακτικά, ανάλογα με την εφαρμογή και την επιφάνεια, σκουπίστε μετά από 5 λεπτά με καθαρό, νωπό πανί και αφήστε την να στεγνώσει, χωρίς να ξεπλύνετε. Κατά την εφαρμογή του, συνιστάται η χρήση προστατευτικών πλαστικών γαντιών.

Για γενικό καθαρισμό σε εξωτερικές ή πλενόμενες επιφάνειες: Αραιώστε με καθαρό νερό σε αναλογία 1:1 σε έναν κουβά και διαβρέξτε. Τρίψτε με κοντότριχη πλαστική σκούπα για ευκολία. Γρήγορα και αποτελεσματικά μπορεί να εφαρμοστεί και με πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης. Για καθημερινή καθαριότητα πατωμάτων, προσθέστε 50ml σε 4lt νερό στον κουβά σφουγγαρίσματος. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Σε υπονόμους, κοινόχρηστες τουαλέτες, πεζοδρόμια, αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 5-10 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Στην περίπτωση των απορριμματοφόρων ή του οδοστρώματος, συνιστάται να ακολουθείται ο συνήθης καθαρισμός που εφαρμόζεται από τους τοπικούς φορείς με την προσθήκη DUROFRESH στα πλυστικά μηχανήματα ή στα πλυστικά οχήματα.

 

Δείτε Περισσότερα Καθαριστικά

Καθαριστικά New Line 

αντιμουχλικο

Καθαριστικά Durostick

καθαριστικα durostick

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Δείτε αναλυτικά εδώ: Τρόποι & Έξοδα Αποστολής & Τρόποι Πληρωμής  

  • e-Banking

Alpha Bank
GR0701406400640002330002044

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
GR1801104610000046101878521