Προϊόντα
Αρχική        Στόκος σε Κερί Επιδιόρθωσης Saratoga 20gr Τικ

Στόκος σε Κερί Επιδιόρθωσης Saratoga 20gr Τικ

Στόκος σε Κερί Επιδιόρθωσης Saratoga 20gr Τικ
Στόκος σε Κερί Επιδιόρθωσης Saratoga 20gr Τικ
Στόκος σε Κερί Επιδιόρθωσης Saratoga 20gr Τικ
Kωδικός 10749
Τιμή 2,55€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δείτε περισσότερες επιλογές για το προϊόν
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest
Περιγραφή
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

ΣΤΟΚΟΣ ΣΕ ΚΕΡΙ 

Τέλεια εφαρμογή και απόλυτη ελαστικότητα. • Αναλλοίωτο και στις υψηλές θερμοκρασίες • Αναμιγνύοντας διάφορα χρώματα επιτυγχάνονται οι επιθυμητοί χρωματισμοί • Τοποθετώντας διάφορα χρώματα το ένα πάνω στο άλλο, αναπαράγονται τα νερά του ξύλου • Βάφεται.

ΣΤΟΚΟΣ ΣΕ ΚΕΡΙ 

Ο Saratoga ΣΤΟΚΟΣ ΣΕ ΚΕΡΙ επισκευάζει οριστικά και αόρατα κάθε κατεστραμμένη ξύλινη επιφάνεια, ακόμη και τις λακαρισμένες. Χάρη στο αποκλειστικό κωνικό και πενταγωνικό του σχήμα, επιδιορθώνει τις πιο βαθιές μικρές χαρακιές ενώ μπορεί να αντικαταστήσει σπασμένα μέρη μεγάλων διαστάσεων (ρόζους, σπασίματα κλπ.). Η μεγάλη του πλαστικότητα και η αντοχή στην θερμοκρασία μας επιτρέπουν και την επιδιόρθωση δύσκολων επιφανειών, όπως είναι τα ξύλινα πατώματα.

Είναι δυνατόν να αναμίξουμε διάφορες αποχρώσεις του ΣΤΟΚΟΥ ΣΕ ΚΕΡΙ ώστε να πετύχουμε το χρώμα που θέλουμε. Επίσης, σε επιφάνειες με νερά, μπορούμε να τα αναπαράγουμε, χρησιμοποιώντας ένα πιο σκούρο χρώμα πάνω σε ένα πιο ανοιχτό, με την βοήθεια μιας σπάτουλας. Ο στόκος χρησιμοποιείται εύκολα όπως ένα μολύβι. Δε λερώνει τα χέρια, δεν είναι βλαβερός και εξασφαλίζει πάντοτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τρόπος χρήσης: Απομακρύνετε τα ξεκολλημένα κομμάτια, αν υπάρχουν, από την κατεστραμμένη περιοχή του ξύλου, με σκαρπέλο ή κατσαβίδι. Ζεστάνετε με τα χέρια σας το στικ του ΣΤΟΚΟΥ, για δύο περίπου λεπτά πριν από τη χρήση, χωρίς να το παραμορφώσετε. Για να διορθώσετε μικρές ατέλειες χρησιμοποιείστε το προϊόν σαν μολύβι.Για να γεμίσετε βαθιές χαρακιές και σκισίματα πιέστε το προϊόν κατευθείαν πάνω στο άνοιγμα. 

Απομακρύνετε το προϊόν που περισσεύει με μία σπάτουλα. Γυαλίστε με ένα μάλλινο πανί. Ο ΣΤΟΚΟΣ μπορεί να βαφτεί με τα διάφανα σμάλτα για να αποκτήσει ξανά την αρχική λάμψη.