Προϊόντα
Αρχική        VELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα Νερού

VELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα Νερού

VELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα Νερού
VELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα ΝερούVELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα ΝερούVELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα ΝερούVELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα ΝερούVELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα ΝερούVELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα ΝερούVELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα Νερού
VELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα Νερού
VELATURA NATURE 2,5L Βελατούρα Νερού
Kωδικός 11120
Τιμή 26,50€
Διαθεσιμότητα Άμεσα Διαθέσιμο
Αγορά
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δείτε περισσότερες επιλογές για το προϊόν
Share on FB Share on Twitter Share on Pinterest
Περιγραφή
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Άριστης ποιότητας, άοσμη, φιλική προς το περιβάλλον ακρυλική βελατούρα νερού για ξύλινες και δομικές επιφάνειες, κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

 

Στο φυσικό ξύλο το προϊόν έχει την ιδιότητα να επικαλύπτει τους φυσικούς ρόζους που τυχόν υπάρχουν σε αυτό εμποδίζοντας έτσι τα τοπικά κιτρινίσματα του τελικού χρώματος που θα εφαρμοστεί.

 

Είναι σχεδόν άοσμη και έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε Πτητικούς Οργανικούς Διαλύτες. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα, τρίβεται πολύ εύκολα και έχει πολύ καλή πρόσφυση.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

 

• Υπόστρωμα βερνικοχρωμάτων για ξύλινες επιφάνειες.

• Ευκολία στην εφαρμογή.

• Πολύ καλή πρόσφυση.

• Υψηλή απόδοση και καλυπτικότητα.

• Χαμηλή περιεκτικότητα σε Πτητικούς Οργανικούς Διαλύτες.

• Εναρμονισμένο με την οδηγία 2004/42/ΕΚ.

Οδηγίες Εφαρμογής

Αραιώστε με νερό σε ποσοστό έως 15% κατ’ όγκον και στη συνέχεια αναδεύστε καλά το προϊόν πριν από τη χρήση.

Προετοιμασία επιφάνειας

Οι προς βαφή επιφάνειες πρέπει να είναι τελείως στεγνές και καθαρές από τυχόν σκόνες, λίπη και παλαιά ξεφλουδισμένα χρώματα. Στη συνέχεια η επιφάνεια τρίβεται καλά με σιλερόχαρτο έτσι ώστε να διευκολυνθεί η καλή πρόσφυση του χρώματος. Εφαρμόστε το προϊόν με πινέλο ή ρολλό μετά από την κατάλληλη αραίωση σε μία ή δύο επιστρώσεις. Η δεύτερη επίστρωση εφαρμόζεται μετά την πάροδο 4 - 6 ωρών από την πρώτη, αναλόγως των καιρικών συνθηκών. Μετά από κάθε επίστρωση η επιφάνεια τρίβεται με σιλερόχαρτο. Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος τουλάχιστον 10oC και σχετική υγρασία μικρότερη του 80%.

Μετά τη χρήση το εναπομένον χρώμα απομακρύνεται από τα εργαλεία βαφής και στη συνέχεια καθαρίζονται με σαπούνι και νερό. Τα εκπλύματα διαχειρίζονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τους τοπικούς κανονισμούς.