Δευ - Παρ 08:00 - 17:00 & Σαβ 08:00 - 14:00
Αρχική     STANLEY

STANLEY

STANLEY

Κοιτάζοντας τον χρόνο πίσω, όλα ξεκίνησαν από τρία άτομα: Frederick STANLEY, Duncan Black, and Alonzo Decker. Τρία άτομα που με πάθος έχτισαν ισχυρές εταιρείες που ήταν τόσο περήφανοι, ώστε να τους δώσουν τα ονόματά τους.

Εκατοντάδες χρόνια αργότερα, είμαστε περήφανοι να συνεχίσουμε τα κληροδοτήματά τους, και είμαστε περήφανοι για να συνεχίσουμε το ονόμα τους.

To 1843, o Frederick STANLEY άνοιξε ένα μικρό μαγαζί στην Νέα Βρετανία, στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών, για να παρασκευάζει βίδες και σιδηρικά. Με την άριστη ποιότητα, την συνεχή καινοτομία, και την αυστηρή βελτίωση της λειτουγίας της, η STANLEY έδειξε την υπεροχή της, μαζί και τα προϊόντα της.

Το 1910, ο S. Duncan Black και ο Alonzo G. Decker, άνοιξαν το κατάστημά τους, παρόμοιο σε μέγεθος στην αρχή, στην Βαλτιμόρη του Meryland, στις Ηνωμένες Πολιτείες, Έξι χρόνια αργότερα, άλλαξαν τον κόσμο, αποκτώντας την πρώτη πατέντα στον κόσμο για φορητό ηλεκτρικό εργαλείο, και η εταιρεία που χτίστηκε αργότερα, θα άλλαζε τον κόσμο έτσι όπως τον γνωρίζουμε.

Και οι δύο εταιρείες μεγάλωσαν παράλληλα με το πέρασμα των δεκαετιών, συγκεντρώνοντας μια απαράμιλλη οικογένεια των εμπορικών σημάτων και προϊόντων και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό πλούτο της τεχνογνωσίας της βιομηχανίας.

Eπισκεφθείτε την σελίδα του κατασκευαστή